Това е серия от постове, в които ще опиша коледната ни почивка в централна Америка. Формата е нещо-като-дневник-докато-пътувахме. Почти всичко беше написано в малката ми тетрадка, която нося с мен по време на пътуване. Естествено, тук малко ще го редактирам и допълня.

Период: от 09.12.2017 до 26.12.2017г. Да, включва Бъдни вечер в McDolands и Коледа по летища! Има ли по - тъжни хора от нас? Петте ни ястия включваха неща като Биг Мак, Орео и Кит Кат. Никакъв помен от баница.

Държави: Панама, Коста Рика и Никарагуа

Движението ни беше от Панама City към Манагуа. От време на време се случваше да пътуваме по 6-7ч. в един ден. Трябва да кажа, че най - добре опознах транспортните обичаи на региона. Може да не се запознах с много хора, но в колко автобуси пътувах! И колко начина на заплащане на съответните автобуси научих. Това е живота!

Участници: Дойчо, Верете и Йо

Selfie of Doycho, Vereto and Yo

Страхотна групичка! Мисля, че добре се сработихме и не си лазихме много по нервите. Човек би казал, че когато толкова малко ще сме много добри във взимането на решения. Все пак не трябва много лобиране за да убедиш само двама други, нали? Този човек би сгрешил. Но за сметка на това всяко дезорганизирано решение беше придружено със забавление, айляк и пълна липса на нервност и стрес.

Към първата статия ->

Линкове по ден

За всеки ден в пътуването ми ще пиша отделна статия. Това ще доведе до това някои да са по - дълги (когато е било много интересно!) или по - кратки статии, за дни в които сме мързелували или пътували през цялото време.

Ден 0: Една нощ в Мадрид

Ден 1: Панама

Ден 2: Разходка на светло

Ден 3: Автобусни неволи около канала

Ден 4: Към Давид и Бокете

Ден 5: Първи трек в планинска джунгла

Ден 6: Плажове, делфини и дървеници

Ден 7: Път към Голфито

Ден 8: Фернандо и семейството му

Благодарности

Тези статии вероятно нямаше да се случат без помощта на Хриси. Ако някой е харесал дори една, може да се чувства свободен да прати благодарности в нейна посока! Точно тя преписа хартиените ми тетрадки в дигитална форма. Без нея вероятно щеше да е нещо, което отлагам с месеци и години.