Искам официално да обявя, че няма да присъствам на откриването на 48-ото Народно събрание.

Със скръбно сърце, но и разбиране, приех новините за това как не съм поканен за почетен гост. Разбирам, наистина този изборен “сезон” се въздържах от писане на статии в блога. Възможно е това да е имало решаващи последствия за крайния избор на българите, наистина. Обещавам, че съм си взел поука и в бъдеще ще я помня.

И за да си спестя отваряне на нов файл ще добавя следващата разтърсваща новина в същата статия…

Митрофанова и Зеленски не са поканени…

… на тържественото почистване на кухнята ми, което ще започне тази неделя в 11:30ч. Въпреки внесеното предложение на ГЕРБ-СДС реших, че би било неподходящо. Наистина, в случая присъствието на г-жа. Митрофанова щеше да бъде много добре прието. Поради факта, че би било “на живо”, то тя би могла да помогне с премахването на мазнината от фурната. Докато онлайн присъствието на гн. Зеленски в крайна сметка не би допринесло много. Освен ако не се окаже, че зоркото му око е много добро в забелязване на скрити петна през няколко слоя компресия и декомпресия на видео.

В крайна сметка след дълго и внимателно размишляване, претегляне личния ми интерес и желанието ми да запазя своята съвест чиста, взех решение да не изпращам покани. Вярвам, че и двамата могат да използват внезапно освободилото се време в календарите си за това, което изглежда правят най - добре. Да бранят държавата си от инвазия или да пазаруват политици.